Skip to main content

Over ons

Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een jong en dynamisch team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar dé perfecte kandidaat voor jouw organisatie. Ook voor diverse HR vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Door een diversiteit aan vooropleiding, werkervaring, netwerk en competenties is het team van YES - Your Employment Services dé perfecte partner op het gebied van recruitment en HR Consultancy.

Elmer Krul

Co-Founder & HR Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het HR veld en heb van HR officer de groei doorgemaakt naar HR Manager. Vanuit die verschillende rollen te maken gehad met het binden en behouden van personeel en met de werving voor zowel tijdelijke als vaste functies. Daarnaast heb ik geholpen bij het moderniseren van het HR beleid en heb ik een groot aantal HR projecten gedaan. Hierdoor kan ik snel de relatie leggen tussen wat een organisatie verwacht voor een openstaande positie en wat een potentiële kandidaat kan bieden. Samenwerken met de klant en optreden als volwaardig partner om de beste kandidaten te vinden. Dat alle partijen het YES gevoel ervaren is waar ik mijn energie uit haal. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan ons gezin en heb ik aantal hobby’s, waaronder voetballen en motorrijden. Wil jij als werkgever of als werknemer eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kijk uit naar je bericht!


Jesper Leerdam

Co-Founder & Recruitment Expert

In de 10 jaar die ik werkzaam ben in de uitzendbranche heb ik veel organisaties mogen adviseren over uiteenlopende HR zaken en heb ik voor veel organisaties de match gemaakt tussen hen en de juiste kandidaat. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij. Het creëren van het YES-gevoel bij zowel klant als kandidaat geeft mij veel energie! Door de jaren heen heb ik vanuit diverse functies ervaring opgedaan in verschillende branches binnen zowel de MKB als de Groot Zakelijke markt. Naast het ondernemen steek ik ook graag tijd en energie in diverse sporten, vrienden en natuurlijk mijn jonge gezin! Is jouw organisatie op zoek naar personeel of naar advies op het gebied van HR zaken, of ben je een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen!


Yordi Klepke

Recruitment Consultant

Momenteel ben ik bezig met de studie Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik al de nodige ervaring op kunnen doen door onder andere stages. Om ook naast mijn studie mijzelf te blijven ontwikkelen in het vakgebied ben ik momenteel als recruitment consultant werkzaam bij YES. Hierbij sta ik voor het vinden van een goede match tussen vraag en aanbod. Ik streef naar het voorzien van opdrachtgevers van passende kandidaten en kandidaten helpen aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Daarmee wil ik graag het ‘YES’ gevoel creëren bij zowel opdrachtgever als kandidaat. Naast mijn werk en studie ben ik veel te vinden op het voetbalveld en zoek ik graag gezelligheid op.


Daisy Groot­scholten

Recruitment Consultant / Marketeer

Hi! Ik ben Daisy en ik werk als Junior Recruitment Consultant bij YES. Na het afronden van de bacheloropleiding Psychologie in Leiden, ben ik nu werkervaring aan het opdoen om mijn kennis in te zetten en ervaring te vergroten. Ieder bedrijf, iedere functie en iedere kandidaat is anders. Daarom ben ik ervan overtuigd dat de juiste manier van benaderen nodig is om in contact te komen met dé perfecte match. Om mijzelf verder te specialiseren ga ik in september starten aan de master Economic Psychology in Tilburg. Naast werk en studie onderneem ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen, en ook mijn backpackreis door Thailand en Vietnam van dit voorjaar koester ik nog elke dag. Ik ben benieuwd wat voor kansen er in mijn leven en carrière op mijn pad gaan komen, en help jou graag met het matchen van de juiste carrièrekans voor jou!

Ted Rombout

Junior Recruitment Consultant

Hi! Ik ben Ted en ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Hiernaast werk ik parttime als Junior Recruitment Consultant bij YES. Dit geeft mij de kans om me te ontwikkelen in mijn interesse voor de inzet van mensen in een organisatie en kan ik buiten mijn studie de uitdaging aangaan in de praktijk. Naast mijn studie en werk zal je me vooral veel bij vrienden zien, in de sportschool of op mijn mountainbike. Ik kijk uit naar het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers en deze het YES gevoel te geven!


Nino van Schie

Junior Recruitment Consultant

He! Ik ben Nino van Schie, een enthousiaste tweedejaars student Ondernemerschap en Retailmanagement. Twee dagen in de week ben ik te vinden op het kantoor van YES, in De Lier. Naast mijn studie en bijbaan ben ik ook op sportief gebied actief. Ik ben doordeweeks en in het weekend te vinden op de voetbalvelden van Westlandia. Bij YES heb ik de kans om mijn sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. Het zoeken naar de juiste kandidaat voor de klant en dat tot een match brengen geeft mij veel energie. Ik geloof sterk in het belang van de juiste match en sta te popelen om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen voor een succesvolle samenwerking. Met een sportieve achtergrond en een ondernemende mindset, kijk ik ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Stuur gerust een berichtje!

Wil jij ook ons team versterken?

Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Door groei van het aantal klanten zijn wij voor onze eigen kantoren in de Lier en in Utrecht op zoek naar versterking. YES biedt veel verschillende carrièremogelijkheden, of je nu al ervaring hebt of niet. We komen dan ook graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Klik op een vacature en lees meer over de mogelijkheden:

YES Labels

Ontdek ook wat de labels van YES voor jou kunnen betekenen! Als generalist bemiddelen wij bij Your Employment Services binnen alle sectoren en alle regio’s. Om dé perfecte match te realiseren is ons doel om steeds meer te specialiseren in verschillende sectoren en verschillende regio’s. Zo is YES Public dé perfecte partner in het werven en selecteren van professionals in de publieke sector, en vinden wij vanuit YES Westland dé perfecte match in het Westland. Lees hier meer over onze labels!

YES Public

Professionals in de publieke sector

Yes Public is dé specialist in het werven en selecteren van professionals in de publieke sector. Wij detacheren professionals bij woningcorporaties en gemeenten. Samen gaan wij op zoek naar een passende plek binnen deze sector, waar je talenten optimaal benut worden. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht of baan binnen de publieke sector? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar kwalitatief goed personeel? Neem een kijkje op de YES Public website en socials en we komen graag met je in contact!

Co-founders: Elmer Krul & Jesper Leerdam

YES Westland

Professionals in het Westland

Maak kennis met Tess, onze Westlandse topper. Sinds mei 2023 is zij verantwoordelijk voor het creëren van de juiste match tussen mens en werk in omgeving Westland. Met haar ervaring in de uitzendbranche én haar Westlandse netwerk bezorgt zij werkgevers én werknemers het YES-gevoel! Benieuwd wat YES Westland voor jou kan betekenen? Bekijk hier de website en socials!

Co-founder: Tess Damen

yes logistiek

Logistieke medewerkers en professionals

Maak kennis met Lois Heskes! Sinds augustus is zij verantwoordelijk voor ons derde label: YES Logistiek. Heb jij een logistieke uitdaging? Lois helpt je graag! Neem contact met haar op via de website of volg haar op onze socials. 

Co-founder: Lois Heskes