Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een jong en dynamisch team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar dé perfecte kandidaat voor jouw organisatie. Ook voor diverse HR vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Door een diversiteit aan vooropleiding, werkervaring, netwerk en competenties is het team van YES - Your Employment Services dé perfecte partner op het gebied van recruitment en HR Consultancy.

Elmer Krul

Co-Founder & HR Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het HR veld en heb van HR officer de groei doorgemaakt naar HR Manager. Vanuit die verschillende rollen te maken gehad met het binden en behouden van personeel en met de werving voor zowel tijdelijke als vaste functies. Daarnaast heb ik geholpen bij het moderniseren van het HR beleid en heb ik een groot aantal HR projecten gedaan. Hierdoor kan ik snel de relatie leggen tussen wat een organisatie verwacht voor een openstaande positie en wat een potentiële kandidaat kan bieden. Samenwerken met de klant en optreden als volwaardig partner om de beste kandidaten te vinden. Dat alle partijen het YES gevoel ervaren is waar ik mijn energie uit haal. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan ons gezin en heb ik aantal hobby’s, waaronder voetballen en motorrijden. Wil jij als werkgever of als werknemer eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kijk uit naar je bericht!


Jesper Leerdam

Co-Founder & Recruitment Expert

In de 10 jaar die ik werkzaam ben in de uitzendbranche heb ik veel organisaties mogen adviseren over uiteenlopende HR zaken en heb ik voor veel organisaties de match gemaakt tussen hen en de juiste kandidaat. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij. Het creëren van het YES-gevoel bij zowel klant als kandidaat geeft mij veel energie! Door de jaren heen heb ik vanuit diverse functies ervaring opgedaan in verschillende branches binnen zowel de MKB als de Groot Zakelijke markt. Naast het ondernemen steek ik ook graag tijd en energie in diverse sporten, vrienden en natuurlijk mijn jonge gezin! Is jouw organisatie op zoek naar personeel of naar advies op het gebied van HR zaken, of ben je een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen!


Kim Knipping

Recruitment Consultant

Op dit moment ben ik derdejaars HRM-student aan de Hogeschool Utrecht en werk ik daarnaast parttime bij YES. Dit geeft mij de mogelijkheid om in de praktijk te toe te passen wat ik in de collegezaal leer. Ik haal tijdens het werk energie uit het vinden van passende kandidaten voor uiteenlopende functies. Mijn vrije tijd besteed ik aan etentjes met vrienden, spelletjesavonden en een festival op z’n tijd. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je ervoor open om te praten over je mogelijkheden? Dan hoor ik dat graag!


Yordi Klepke

Recruitment Consultant

Momenteel ben ik bezig met de studie Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik al de nodige ervaring op kunnen doen door onder andere stages. Om ook naast mijn studie mijzelf te blijven ontwikkelen in het vakgebied ben ik momenteel als recruitment consultant werkzaam bij YES. Hierbij sta ik voor het vinden van een goede match tussen vraag en aanbod. Ik streef naar het voorzien van opdrachtgevers van passende kandidaten en kandidaten helpen aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Daarmee wil ik graag het ‘YES’ gevoel creëren bij zowel opdrachtgever als kandidaat. Naast mijn werk en studie ben ik veel te vinden op het voetbalveld en zoek ik graag gezelligheid op.


Evie  van Geneijgen

Recruitment Consultant

Tijdens mijn eerste jaar aan de studie HRM op de hogeschool Utrecht ben ik begonnen bij YES. Hier werk ik nu 3 keer in de week. Inmiddels ben ik gestopt met de opleiding HRM op de hogeschool van Utrecht, maar ben ik doorgegaan met het werken bij YES omdat ik het hier erg naar mijn zin heb.Ik krijg hier de mogelijkheid om te blijven leren en mezelf steeds beter te ontwikkelen. Ik haal tijdens het werken bij YES mijn energie uit het sturen van berichtjes naar passende kandidaten voor een van onze opdrachtgevers. In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd aan borrelen met vriendinnetjes, ga ik graag naar festivalletjes en speel ik hockey. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met je in contact!


Merel  van Ingen

Recruitment Consultant

Ik ben Merel en 21 jaartjes jong! Ik studeer HRM aan de Hogeschool Utrecht en ben in mijn vrije tijd vaak op het terras, een festival of een gezellig feestje te vinden. Daarnaast werk ik bij een leuk detacheringsbureau genaamd YES! Bij YES houd ik me bezig met het zoeken van de meest geschikte kandidaat voor openstaande vacatures bij verschillende opdrachtgevers. Daarbij vind ik kwaliteit en flexibiliteit erg belangrijk. Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een nieuwe uitdaging neem dan vooral contact op! Wij helpen je graag verder!


Laurien  Boon

Recruitment Consultant

Een combinatie van organisatie en psychologie, dan kom je al snel uit op HR. Dat is ook de reden waarom ik gekozen heb voor de opleiding HRM! Ondertussen heb ik al veel mogen leren op onder andere de afdeling HR Advies & Coaching van het hoofdkantoor van YoungCapital. Het vinden van de juiste match tussen kandidaat en organisatie is iets wat mij veel energie geeft! Daarom vind ik het zo leuk om te werken bij YES. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden, in de sportschool of aan het koken!