Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een jong en dynamisch team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar dé perfecte kandidaat voor jouw organisatie. Ook voor diverse HR vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Door een diversiteit aan vooropleiding, werkervaring, netwerk en competenties is het team van YES - Your Employment Services dé perfecte partner op het gebied van recruitment en HR Consultancy.

Elmer
Krul

Co-Founder & HR Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het HR veld en heb van HR officer de groei doorgemaakt naar HR Manager. Vanuit die verschillende rollen te maken gehad met het binden en behouden van personeel en met de werving voor zowel tijdelijke als vaste functies. Daarnaast heb ik geholpen bij het moderniseren van het HR beleid en heb ik een groot aantal HR projecten gedaan. Hierdoor kan ik snel de relatie leggen tussen wat een organisatie verwacht voor een openstaande positie en wat een potentiële kandidaat kan bieden. Samenwerken met de klant en optreden als volwaardig partner om de beste kandidaten te vinden. Dat alle partijen het YES gevoel ervaren is waar ik mijn energie uit haal. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan ons gezin en heb ik aantal hobby’s, waaronder voetballen en motorrijden. Wil jij als werkgever of als werknemer eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kijk uit naar je bericht!


Jesper
Leerdam

Co-Founder & Recruitment Expert

In de 10 jaar die ik werkzaam ben in de uitzendbranche heb ik veel organisaties mogen adviseren over uiteenlopende HR zaken en heb ik voor veel organisaties de match gemaakt tussen hen en de juiste kandidaat. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij. Het creëren van het YES-gevoel bij zowel klant als kandidaat geeft mij veel energie! Door de jaren heen heb ik vanuit diverse functies ervaring opgedaan in verschillende branches binnen zowel de MKB als de Groot Zakelijke markt. Naast het ondernemen steek ik ook graag tijd en energie in diverse sporten, vrienden en natuurlijk mijn jonge gezin! Is jouw organisatie op zoek naar personeel of naar advies op het gebied van HR zaken, of ben je een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen!Olav
Swenne

Recruitment Expert A.I.

Ik ben de laatste 8 jaar werkzaam in de uitzendbranche. Ik ben begonnen bij een grote uitzendpartij waar ik op verschillende afdelingen werkzaam ben geweest, waaronder Techniek, Medi Interim en Large Accounts. Ik heb ervaring met o.a. korte termijnplanningen, ad hoc processen en langdurige werving- en selectietrajecten, zowel nationaal als internationaal. Ik sta voor verbinding, kwaliteit en langdurige samenwerkingen. Mijn kwaliteit ligt in het realiseren van de perfecte match. Door mijn kennis en ervaring weet ik bedrijven en werkzoekenden goed bij elkaar te brengen. Daarnaast ben ik erg sportief. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, of naar buiten om hard te lopen of te voetballen met vrienden.Fleur
van der Horst

Marketing en Communicatiemedewerker

Tijdens het derde studiejaar van mijn HBO-opleiding ben ik begonnen als marketing en communicatie stagiaire bij YES. Ik heb een ontzettend leuke stageperiode gehad en ik heb veel geleerd over de branche. Nu ben ik werkzaam als marketing en communicatiemedewerker bij YES en dit doe ik met veel plezier! Waarom vind ik dit werk zo leuk? Ik kan mijn creativiteit erin kwijt en de werksfeer is altijd top! Naast mijn werk ben ik nog met mijn studie bezig en ga ik graag op pad met vriendinnen.