Skip to main content

Over ons

Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een jong en dynamisch team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar dé perfecte kandidaat voor jouw organisatie. Ook voor diverse HR vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Door een diversiteit aan vooropleiding, werkervaring, netwerk en competenties is het team van YES - Your Employment Services dé perfecte partner op het gebied van recruitment en HR Consultancy.

Elmer Krul

Co-Founder & HR Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het HR veld en heb van HR officer de groei doorgemaakt naar HR Manager. Vanuit die verschillende rollen te maken gehad met het binden en behouden van personeel en met de werving voor zowel tijdelijke als vaste functies. Daarnaast heb ik geholpen bij het moderniseren van het HR beleid en heb ik een groot aantal HR projecten gedaan. Hierdoor kan ik snel de relatie leggen tussen wat een organisatie verwacht voor een openstaande positie en wat een potentiële kandidaat kan bieden. Samenwerken met de klant en optreden als volwaardig partner om de beste kandidaten te vinden. Dat alle partijen het YES gevoel ervaren is waar ik mijn energie uit haal. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan ons gezin en heb ik aantal hobby’s, waaronder voetballen en motorrijden. Wil jij als werkgever of als werknemer eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kijk uit naar je bericht!


Jesper Leerdam

Co-Founder & Recruitment Expert

In de 15 jaar die ik werkzaam ben in de uitzendbranche heb ik veel organisaties mogen adviseren over uiteenlopende HR zaken en heb ik voor veel organisaties de match gemaakt tussen hen en de juiste kandidaat. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij. Het creëren van het YES-gevoel bij zowel klant als kandidaat geeft mij veel energie! Door de jaren heen heb ik vanuit diverse functies ervaring opgedaan in verschillende branches binnen zowel de MKB als de Groot Zakelijke markt. Naast het ondernemen steek ik ook graag tijd en energie in diverse sporten, vrienden en natuurlijk mijn jonge gezin! Is jouw organisatie op zoek naar personeel of naar advies op het gebied van HR zaken, of ben je een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen!


Yordi Klepke

Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest als werkstudent bij YES. Na mijn afstuderen heb ik hier blijven werken en werk ik momenteel als Recruitment Consultant. Hierbij sta ik voor het vinden van een goede match tussen vraag en aanbod. Ik streef naar het voorzien van opdrachtgevers van passende kandidaten en kandidaten helpen aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Daarmee wil ik graag het ‘YES’ gevoel creëren bij zowel opdrachtgever als kandidaat. Naast mijn werk ben ik veel te vinden op het voetbalveld en zoek ik graag gezelligheid op! Samenwerken? Stuur mij dan gerust een berichtje!


Dimitri Hooftman

Senior Recruitment Consultant

Hey daar! Wat leuk dat je mijn stukje leest op onze website! Wie ben ik? Een enthousiaste voetbaltrainer die zijn passie voor de sport combineert met de wereld van recruitment. Met ruim 7,5 jaar recruitment ervaring krijg ik nog steeds energie van het verbinden tussen klant & kandidaat. Ik geloof dan ook echt in de kracht van relaties en het bouwen van sterke banden. Of het nu gaat om voetbalplezier, het koesteren van waardevolle relaties of het vinden van de perfecte match tussen talent en werkgever. Ik omarm elke uitdaging met een glimlach en een dosis positieve energie! Daarnaast onderneem ik veel met mijn jonge gezin, en sla een gezellige avond met vrienden niet over! Wil jij samen met mij het YES gevoel ervaren? En klaar om te connecten? Stuur mij dan een berichtje!


Talissa Veira

Marketing & Communicatie

Hi! Als Marketing & Communicatie Specialist kijk ik met een creatieve blik naar de verschillende labels van Your Employment Services. In samenwerking met het team ga ik aan de slag met alle marketingactiviteiten van Your Employment Services en de bijbehorende labels. Naast mijn werk geniet ik vooral van en met mijn gezin van mooie uitstapjes. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te bouwen aan een sterk merk. 

Daisy Groot­scholten

Recruitment Consultant / Marketeer

Hi! Ik ben Daisy en ik ben sinds november 2022 onderdeel van Team YES. Met mijn achtergrond in psychologie zet ik mijn vaardigheden in om geschikte kandidaten te vinden voor diverse vacatures en om het merk YES te vertegenwoordigen op sociale media. Elk bedrijf, elke functie en elke kandidaat is anders, en daarom geloof ik in het belang van de juiste benadering om de perfecte match te vinden. Momenteel volg ik een master in Economic Psychology om mij verder te specialiseren en in mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met vrienden. Ik ben benieuwd wat voor kansen er op mijn pad komen, en kijk graag met jou mee wat bij jou past!

Ted Rombout

Junior Recruitment Consultant

Hi! Ik ben Ted en ik zit nu in het laatste jaar van mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Hiernaast werk ik parttime als Junior Recruitment Consultant bij YES. Dit geeft mij de kans om me te ontwikkelen in mijn interesse voor de inzet van mensen in een organisatie en kan ik buiten mijn studie de uitdaging aangaan in de praktijk. Naast mijn studie en werk zal je me vooral veel bij vrienden zien, in de sportschool of op mijn mountainbike. Ik kijk uit naar het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers en deze het YES gevoel te geven!


Nino van Schie

Junior Recruitment Consultant

He! Ik ben Nino van Schie, een enthousiaste tweedejaars student Ondernemerschap en Retailmanagement. Twee dagen in de week ben ik te vinden op het kantoor van YES, in De Lier. Naast mijn studie en bijbaan ben ik ook op sportief gebied actief. Ik ben doordeweeks en in het weekend te vinden op de voetbalvelden van Westlandia. Bij YES heb ik de kans om mijn sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. Het zoeken naar de juiste kandidaat voor de klant en dat tot een match brengen geeft mij veel energie. Ik geloof sterk in het belang van de juiste match en sta te popelen om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen voor een succesvolle samenwerking. Met een sportieve achtergrond en een ondernemende mindset, kijk ik ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Stuur gerust een berichtje!


Wil jij ook ons team versterken?

Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Door groei van het aantal klanten zijn wij voor onze eigen kantoren in de Lier en in Utrecht op zoek naar versterking. YES biedt veel verschillende carrièremogelijkheden, of je nu al ervaring hebt of niet. We komen dan ook graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Klik op een vacature en lees meer over de mogelijkheden:

YES Labels

Ontdek ook wat de labels van YES voor jou kunnen betekenen! Als generalist bemiddelen wij bij Your Employment Services binnen alle sectoren en alle regio’s. Om dé perfecte match te realiseren is ons doel om steeds meer te specialiseren in verschillende sectoren en verschillende regio’s. Zo is YES Public dé perfecte partner in het werven en selecteren van professionals in de publieke sector, en vinden wij vanuit YES Westland dé perfecte match in het Westland. Lees hier meer over onze labels!

YES Public

Professionals in de publieke sector

Yes Public is dé specialist in het werven en selecteren van professionals in de publieke sector. Wij detacheren professionals bij woningcorporaties en gemeenten. Samen gaan wij op zoek naar een passende plek binnen deze sector, waar je talenten optimaal benut worden. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht of baan binnen de publieke sector? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar kwalitatief goed personeel? Neem een kijkje op de YES Public website en socials en we komen graag met je in contact!

Co-founders: Elmer Krul & Jesper Leerdam

YES Westland

Professionals in het Westland

Maak kennis met Tess, onze Westlandse topper. Sinds mei 2023 is zij verantwoordelijk voor het creëren van de juiste match tussen mens en werk in omgeving Westland. Met haar ervaring in de uitzendbranche én haar Westlandse netwerk bezorgt zij werkgevers én werknemers het YES-gevoel! Benieuwd wat YES Westland voor jou kan betekenen? Bekijk hier de website en socials!

Co-founder: Tess Damen

yes logistiek

Logistieke medewerkers en professionals

Maak kennis met Lois Heskes! Sinds augustus is zij verantwoordelijk voor ons derde label: YES Logistiek. Heb jij een logistieke uitdaging? Lois helpt je graag! Neem contact met haar op via de website of volg haar op onze socials. 

Co-founder: Lois Heskes